Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul de Externe: românul implicat în tragedia de la Genova a murit

breaking news stiripesurse.ro

Românul internat după prăbuşirea viaductului de lângă Genova a murit. Informaţia apare în presa italiană, care scrie şi că bilanţul tragediei a ajuns la 43 de morţi.

Inițial, acesta fusese anunțat mort de oficialitățile din România, dar când familia a mers în Italia l-au găsit la spital, dar în comă de gradul IV.

”În continuarea informațiilor referitoare la incidentul produs la data de 14 august 2018, pe autostrada A10, în apropiere de Genova, ca urmare a prăbușirii unei porțiuni din viaductul Morandi, Ministerul Afacerilor Externe face următoarele precizări:

Cetățeanul român rănit în urma prăbușirii viaductului Morandi a încetat din viață în cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de către medici, atât familiei, cât și reprezentanților Consulatului General al României la Torino aflați la spital.

Reprezentanții echipei consulare sunt în contact cu familia cetățeanului român și acordă asistența consulară necesară în astfel de situații, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsuflețit și a certificatului de deces.

Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente extrem de dificile”, arată Ministerul de Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.