Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa norvegiană îi ține isonul selecționerului Lars Lagerback - Ce au putut scrie nordicii despre copiii de pe Arena Națională

Aproximativ 27.000 de copii au creat o atmosferă de-a dreptul senzațională pe Arena Națională. Presa norvegiană nu a întârziat să apară cu reacții, notează digisport.ro

Cei de la Dagsavisen au scos în evidență zgomotul asurzitor creat de elevii care au susținut tricolorii cu aceeași intensitate, încă din primul minut al jocului. "Sunete asurzitoare, tribale, din partea copiilor la București", au titrat aceștia în articol, în care au scris următoarele:

"Ar trebui să fie tribune goale și liniște completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Copii care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor. Chiar înainte ca echipele să se încălzească și ca iarba să fie udată, nivelul de zgomot era la fel de mare ca în timpul unei faze dramatice dintr-un meci captivant.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat

Lars Lagerback poate să uite de ideea unei comunicări ușoare cu jucătorii săi în meciul din calificări împotriva României. A spus și el că este un avantaj pentru ei (România), decât să joace cu tribunele goale", au scris cei de la Dagsavisen.

Tricolorii au fost susținuți la cel mai important meci al acestei campanii de calificare de 27.000 de copii, alături de care au fost şi aproape 3.000 de însoţitori. Puștii veniți din toată țara au ajuns la Arena Națională, cu autocarele, și au început să cânte imnul național ”Deșteaptă-te, române”, moment care i-a impresionat vizibil pe tricolori.

Copiii au fost echipați cu steaguri și fulare cu România și pregătiți să-i susțină pe tricolori.

La intrarea pe stadion, copiii au fost percheziționați de către stewarzi mai ceva ca adulții. Oamenii care asigură ordinea pe Arena Națională le-au confiscat acestora, printre altele, vuvuzele, mere și chiar o caserolă cu ”Spiderman”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.