Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa turcă: 'Există o posibilitate scăzută ca Florin Andone să rămână titular și în meciul cu Fenerbahce'

www.digi24.ro
Florin Andone

Florin Andone (26 de ani) nu este privit cu foarte multă încredere în Turcia, de către jurnaliști. O importantă publicație anunță că atacantul român nu va avea mari șanse să prindă prima echipă a lui Galatasaray, din simplul motiv că jucătorii de atac din lot sunt mai valoroși decât el, potrivit Mediafax.

Potrivit presei, Radamel Falcao va fi alegerea numărul 1 a echipei, iar varianta a doua este fostul atacant al lui Liverpool, Ryan Babel. ”Există o posibilitate scăzută ca Florin Andone să rămână titular și în meciul cu Fenerbahce. Banca tehnică are posibilitatea de a-l folosi pe Ryan Babel ca alternativă pentru Falcao, deci juătorul român poate fi scos din discuție", notează publicația turcă Ajansspor. Florin Andone a apucat deja să debuteze la Galatasaray, duminică, în meciul de pe terenul lui Yeni Malatyaspor, scor 1-1, în etapa a cincea din prima ligă turcă.

Viorica Dăncilă a dat lovitura în SUA: Acord cu Guvernul american pentru reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă

A început partida din postura de titular, Fatih Terim hotărând să îl lase pe bancă pe columbianul Radamel Falcao. Românul a evoluat 84 de minute și a văzut de pe teren golul lui Seri, din minutul 23. Acesta a fost înlocuit cu Jimmy Durmaz, iar cinci minute mai târziu, Galatasaray s-a văzut egalată.

Andone este cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. Cota lui a crescut după transferul în Premier League, când a avut prestații destul de apreciate. A înscris șase goluri în cele 30 de partide în tricoul lui Brighton. Cordoba și Deportivo La Coruna sunt echipele de seniori pe la care a mai trecut noul transfer al lui Galatasaray. Acesta mai are contract cu Brighton până în 2023, urmând să revină la club, din Turcia, la finalul acestui sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.