Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinele brazilian s-a internat pentru o intervenție medicală, în urma atacului cu cuţitul a cărui victimă a fost în campania electorală

Jair Bolsonaro

Preşedinele brazilian Jair Bolsonaro s-a internat duminică la un spital de la Sao Paulo, în vederea unor examene medicale, pentru a i se retrage un dispozitiv intestinal instalat în abdomen în urma atacului cu cuţitul a cărui victimă a fost în septembrie, în campania electorală prezidenţială, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Intervenţia chirurgicală urmează să aibă loc luni, la ora locală 6.00 (10.00, ora României), la Spitalul Albert Einstein.

Medicii i-au recomandat şefului statului brazilian un repaus complet timp de 48 de ore în urma intervenţiei - o perioadă în care preşedinţia urmează să fie asigurată de către vicepreşedintele Hamilton Mourao.

Bolsonaro urmează să rămână în convalescenţă o perioadă de zece zile, la spital, unde va fi informat de către consilierii săi dup perioada de 48 de ore de rapus complet.

Citește și: Papa Francisc se implică în criza din Venezuela printr-un apel la pace

Această intervenţie chirurgicală era prevăzută iniţial în decembrie,, însă a fost amânată, după ce examenele au arătat că Bolsonaro suferea de o inflamaţie intestinală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.