Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinta Slovaciei va fi testată pentru coronavirus

European Views
Zuzana Caputova

Preşedinta Slovaciei, Zuzana Caputova, va fi testată miercuri pentru coronavirus, a informat ministrul sănătăţii, Marek Krajci, potrivit Agerpres.

'Epidemiologii au făcut pregătirile necesare, iar preşedinta, alături de echipa cu care lucrează la palatul prezidenţial, se află în carantină preventivă la domiciliu', a declarat oficialul, membru al OLaNO (Partidul Oamenilor Obişnuiţi şi al Personalităţilor Independente), citat de TASR.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

Miercuri dimineaţa, a circulat o ştire conform căreia Caputova îşi anulează întreaga agendă şi va rămâne acasă până vineri, după ce s-a descoperit că un angajat al cancelariei prezidenţiale a intrat recent în contact cu un purtător de coronavirus.

Şefa statului slovac urma să se întâlnească miercuri, în oraşul său natal, Pezinok, din regiunea Bratislava, cu preşedintele Austriei, Alexander van der Bellen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.