Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinte al dezvoltatorului de jocuri NFT Animoca Brands: NFT-urile oferă societății o nouă modalitate de 'stocare a culturii'

malta.bc.events
criptomonede industria muzicala

Yat Siu, cofondator și președinte al dezvoltatorului de jocuri NFT Animoca Brands, consideră că jetoanele nefungibile oferă o nouă modalitate de stocare a culturii în sfera virtuală.

Într-un interviu acordat Cointelegraph, Siu a susținut că, deși tehnologia care stă la baza NFT-urilor poate fi nouă, dorința de a „stoca cultura” ne-a fost de mult timp de-a lungul istoriei umane.

„Descriem NFT-urile ca fiind magazine de cultură, pentru că ele întruchipează un moment din istorie”, a spus el, adăugând: „Ce este arta? Arta stochează cultura. ”

Siu este un antreprenor din Hong Kong care a lucrat anterior la Atari și a fondat și compania de jocuri Outblaze. Animoca Brands a fost fondată în 2014 și a lansat proiecte NFT notabile, inclusiv Sandbox, F1 Delta Time și MotoGP Ignition, și a investit în Dapper Labs, OpenSea și Axie Infinity, conform cointelegraph.com

Președintele Animoca a spus că cultura înseamnă mai mult decât valoarea monetară a unei opere de artă și a arătat exemplul fiicei sale și al trupei sale preferate BTS, afirmând că nu își propune să obțină un autograf de la popularul grup K-Pop. în încercarea de a-l întoarce pentru un profit rapid:

„Majoritatea picturilor din lume nu merită o tonă, dar, la fel ca deținerea culturii, marea majoritate a oamenilor care cumpără artă astăzi sau fotografie nu intenționează să o vândă imediat. Nu așa ne angajăm cu cultura. ”

Când a fost întrebat ce sfaturi le-ar da noilor veniți din NFT, Siu a îndemnat începătorii să nu caute oportunități pentru profituri rapide, recomandând în schimb să se cufunde în utilitățile revoluționare permise de tehnologie.

"Începeți să cumpărați primul dvs. NFT nu cu intenția de a face bani pentru dvs., ci pur și simplu cu dorința de a [...] învăța din asta", a spus el.

Siu a susținut, de asemenea, că NFT-urile reprezintă o schimbare dialectică în proprietatea datelor și drepturile de date, afirmând: „Ceea ce este interesant la această proprietate pe care o putem crea, este că nu provine dintr-un fel de raritate din care poți să dezgropi pamantul."

Siu a descris datele ca fiind „cele mai valoroase resurse” din lume, indicând eforturile neobosite ale marilor companii de tehnologie precum Amazon sau Facebook pentru a extrage fiecare eroare de date de la utilizatorii lor, în încercarea de a personaliza publicitatea pe care o văd pe platformele sociale.

„Datele au devenit sursa puterii absolute”, a adăugat el.

Animoca Brands a finalizat o majorare de capital de 88,88 milioane de dolari în luna mai , pe baza unei evaluări de 1 miliard de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.