Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinte Kayserispor face lumină: Nu am avut vreo iniţiativă cu privire la Alibec

www.gsp.ro
Denis Alibec

Preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a declarat că nu a avut nicio discuţie cu Marius Şumudică legată de o eventuală ofertă pentru tehnician şi că gruparea din Kayseri nu a făcut niciun demers pentru a-l achiziţiona pe Denis Alibec, informează dha.com.tr.

Bedir a făcut declaraţiile după ce în presă a apărut că Şumudică a fost ofertat de Al Gharafa şi că gruparea Kayserispor l-ar vrea pe Denis Alibec de la FCSB, anunță News.ro.

“Marius Şumudică este antrenorul nostru sub contract. Nu am avut nicio discuţie cu el cu privire la acest subiect. Am citit în presă că jucătorul numit Alibec va fi transferat. Noi nu am avut o astfel de iniţiativă”, a spus Bedir.

Şi Marius Şumudică a precizat, miercuri, că informaţiile apărute cu privire la unele oferte pentru el sunt menite să îi afecteze concentrarea înaintea ultimelor două partide din acest an. Şumudică a subliniat că are contract pe doi ani cu Kayserispor, pe care intenţionează să îl respecte, şi chiar i-a spus preşedintelui clubului că atunci când doreşte poate semna pe încă cinci ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.