Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, candidează la Primăria Bârlad

ALDE
alde sibiu

Preşedintele filialei judeţene ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu, va candida pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad, se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, AGERPRES.

Daniel Olteanu a declarat că municipiul Bârlad are nevoie de "o perspectivă şi de o echipă ambiţioasă" la primărie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Critici dure au fost lansate la adresa lui Iohannis: ‘Am plecat cu traista plină de promisiuni și am venit cu ea goală’

"După ani şi ani în care Bârladul s-a oprit în dreptul bornei pe care scrie "dezvoltare" şi a aşteptat ca vântul schimbării să vină şi să-l mute din loc, eu sunt convins că ambiţia noastră e singura care va muta oraşul din loc! Cei mai mulţi oameni cred că un primar e bun dacă e gospodar şi atât. Greşit! Nimic nu e mai periculos decât un gospodar fără ambiţie, care, în loc să ia decizii, ţine comunitatea pe loc. M-am hotărât să mă înscriu la cursa pentru primărie, pentru că eu nu mai vreau ca Bârladul să stea pe loc, vreau să avem de ce să fim mândri din nou, să ştergem odată şi pentru totdeauna praful de pe renumele oraşului nostru", a subliniat, în comunicatul de presă, deputatul Daniel Olteanu.

Liderul ALDE Vaslui a adăugat că are alături de el o echipă de oameni "activi şi profesionişti", iar proiecte acestora vor da "curaj şi încredere" locuitorilor din Bârlad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.