Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele-ales Joe Biden va anunţa marţi primii membri ai Administraţiei SUA: Anthony Blinken va fi secretar de Stat

Agerpres
Joe Biden

Preşedintele-ales al SUA, Joe Biden, urmează să anunţe, marţi, primele persoane nominalizate pentru funcţii în viitoarea Administraţie de la Washington, pentru funcţia de secretar de Stat urmând să fie propus Anthony Blinken, conform NBC News, potrivit MEDIAFAX.

Anthony Blinken, în vârstă de 58 de ani, a fost adjunct al consilierului prezidenţial pentru Securitate Naţională în perioada 2013-2015, în timpul Administraţiei Barack Obama, şi adjunct al secretarului de Stat în perioada 2015-2017.

Citește și: Dezvăluire-bombă! Ministrul Cîțu este dator vândut la banca unde a fost economist-șef! La mijloc e o sumă uriașă .

Jake Sullivan ar urma să fie desemnat de Joseph Biden consilier pentru Securitate Naţională. Sullivan a fost consilier pentru Securitate Naţională al vicepreşedintelui Joseph Biden, după care a fost adjunct al şefului de Cabinet al secretarului de Stat Hillary Clinton. Ulterior, a fost consilier politic al echipei de campanie a lui Hillary Clinton, în 2016.

Linda Thomas-Greenfield, adjunct al secretarului de Stat în perioada 2013-2017, ar urma să devină ambasadorul SUA la Naţiunile Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.