Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele american Joe Biden va ajuta la 'integrarea Israelului în Orientul Mijlociu', apreciază premierul israelian

Naftali Bennett

Preşedintele american Joe Biden va ajuta Israelul să-şi întărească legăturile la nivel regional şi va aduce alianţa sa cu Washingtonul la noi niveluri, a apreciat marţi biroul de presă al premierului israelian Naftali Bennett cu referire la vizita pe care liderul american o va desfăşura în curând în Orientul Mijlociu, informează Reuters.

Vizita va ajuta la "integrarea Israelului în Orientul Mijlociu", a subliniat biroul de presă al lui Bennett într-un comunicat.

Israelul i-a mulţumit lui Biden pentru eforturile lui în vederea consolidării intereselor sale comune cu Arabia Saudită, o ţară care a susţinut normalizarea regională a relaţiilor cu Israelul, dar care nu a recunoscut oficial această ţară, potrivit Agerpres.ro.

Joe Biden va avea o întrevedere cu premierul israelian Naftali Bennett în perioada 13-14 iulie, înainte de a se deplasa în Arabia Saudită.

Preşedintele american Joe Biden va efectua în luna iulie un turneu în Orientul Mijlociu ce va cuprinde şi un zbor istoric din Israel în Arabia Saudită, unde se va întâlni cu prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman, în pofida acuzaţiilor la adresa acestuia din urmă privind asasinarea unui jurnalist.

Casa Albă a pus marţi capăt mai multor săptămâni de speculaţii şi a anunţat că Joe Biden va efectua un turneu în Israel, Cisiordania şi Arabia Saudită, între 13 şi 16 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.