Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele ANRE s-a întâlnit joi cu omologul său din Republica Moldova

Dumitru Chiriță

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Dumitru Chiriţă, s-a întâlnit, joi, la Bucureşti, cu directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică din Republica Moldova, Veaceslav Untilă, informează ANRE într-un comunicat, potrivit Agerpres.

În cadrul vizitei a fost trecut în revistă stadiul implementării obiectivelor prevăzute în Programul de Cooperare şi Asistenţă între ANRE Moldova şi ANRE România, care a fost semnat, pe 26 septembrie 2019, la Chişinău.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Mircea Beuran, primele DECLARAȚII la Tribunalul București, unde a CONTESTAT arestul la domiciliu

Totodată, au fost abordate mai multe subiecte cu privire la activitatea de consultanţă pe care ANRE România o acordă colegilor moldoveni. Cele două părţi s-au declarat mulţumite de modul în care a decurs colaborarea la nivel de experţi şi au convenit asupra aspectelor ce vor fi abordate în perioada următoare cu privire la implementarea bunelor practici aplicate de ANRE România la elaborarea cadrului de reglementare, potrivit comunicatului.

Participanţii şi-au manifestat disponibilitatea de a-şi intensifica colaborarea în vederea implementării prevederilor Pachetului "Energie Curată", precum şi pe zonele de reglementări tehnice şi de piaţă în domeniile energie electrică şi gaze naturale, în special cu privire la aspectele ce ţin de monitorizare şi control al activităţilor licenţiate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.