Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Autorității Naționale Palestiniene vine în România: Klaus Iohannis va discuta cu el teme sensibile pe plan mondial

Al Jazeera
Mahmoud Abbas

Președintele României, Klaus Iohannis, îl va primi marți, 19 iulie 2022, la Palatul Cotroceni, pe Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, cu ocazia vizitei oficiale pe care acesta o efectuează în țara noastră, la invitația Președintelui României. Vizita oficială a Președintelui palestinian în România reflectă și reconfirmă soliditatea relației bilaterale, care este profundă și de lungă durată. Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Mahmoud Abbas vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educație, domeniul economic și comercial.

Totodată, agenda de discuții a celor doi înalți oficiali va mai cuprinde un schimb de opinii cu privire la evoluțiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul și perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu (PPOM), situația de securitate și efectele generate de agresiunea ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.