Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Camerei Deputaţilor îl 'pedepseşte' pe Orban din cauza lui Cîţu: 'Ne vedem la buget!'

Camera Deputaților
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, afirmă că Florin Cîţu trebuia schimbat imediat după ce a primit aviz negativ în comisiile parlamentare, iar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, "un personaj bizar" a ajuns ministru al Finanţelor Publice. Ciolacu îl anunţă pe Orban că Guvernul va avea viaţă grea în Parlament, la momentul adoptării proiectului de Buget pentru 2020, din cauza lui Cîţu.

"I-am dat șansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe, după avizul negativ dat de Parlament. Știam că va fi un dezastru. N-a vrut!

Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare cum face tot felul de declarații iresponsabile despre finanțele țării, infirmate de toți specialiștii și partenerii internaționali (Banca Mondială, agenția de rating Fitch etc).

Adevărul este că Florin Cîțu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru și nu înțelege că acum reprezintă statul și nu mai este un guraliv galeș de pe Facebook care cerșește atenție ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecințe în economie și vedem cum a ”reușit” deja să destabilizeze moneda națională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României.

Cum e, Ludovic?! Acum regreți că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!", scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.