Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu: Maniera de arbitraj mi-a lăsat un gust amar, a fost jenantă

Chindia Târgovişte

Preşedintele Chindiei Târgovişte, Marcel Ghergu, a declarat, sâmbătă dimineaţă, la Digisport Matinal, că maniera de arbitraj de la meciul cu Rapid i-a lăsat un gust amar, el cerând respect pentru clubul său, conform news.ro

"Nu ştiu ce se întâmplă, dar maniera de arbitraj mi-a lăsat un gust amar, a fost jenantă. Cu atât mai rău că asemenea decizii sunt luat de arbitri renumiţi. Probabil, vor veni tot felul de scuze, că a deviat-o un jucător de-al nostru. Dar i s-a comunicat în cască: Săpunaru a deviat-o. Poate sunt supăraţi că o arbitrează pe Chindia, poate sunt prea mari ca să arbitreze Chindia cu Rapid. La faza cu Corbu a scris în raport că motivul eliminării a fost comportare violentă! Unde a fost comportare violentă? Un singur lucru trebuia să indice asistentul, dacă era în careu sau nu. În rest, era foarte aproape şi trebuia să ia o decizie. A luat-o, probabil a surprins pe toată lumea, inclusiv pe cei de la Rapid. Lăsăm specialiştii să se pronunţe dacă e eliminare sau nu. I-a provocat vreun infarct? La Căpuşă al doilea galben, care a fost infracţiunea? Înainte a fost o fază în care Dulca i-a luat mingea unui fundaş de la Rapid şi a fost lovit în cap. Pune mâna, e fault, dar nu de cartonaş, părerea mea. E lovitură? Doar a pus mâna pe el. Dacă Rapidul ne egala în minutul 80, trebuia să le dea şi penalty, să fie spectacolul complet. S-au adunat câteva jocuri, probabil că deranjează cum tratăm jocul pe faza de apărare şi singura modalitate este de a ne împuţina", a declarat şeful Chindiei, informează digisport.ro.

El a menţionat că jucătorii Chindiei doresc să fie respectaţi. "Dorim respect pentru că muncim corect. Şi vrem să ne dezvoltăm, investim, facem sacrificii, la nivelul nostru. Nu avem cazuri de insolvenţă, de incapacităţi de plată. Ce pot să vorbesc (n.r.- cu arbitrul)? Abia aşteaptă să coboare un oficial la ei! Ce să le spun? Să le fie ruşine, ce să le spun? Un jucător, un antrenor, dacă greşesc, sunt chemaţi la comisii. Şedinţele nu sunt publice, dar deciziile sunt. Să-mi spuneţi şi mie ce decizie a luat CCA. Ei cu ce plătesc? Jucătorii rămân fără primă, echipa rămâne fără puncte, putem să retrogradăm din cauza lor. Ei cu ce plătesc? O să fac anumite demersuri oficiale, dar nu asta e soluţia. Nici pe vremea mea, când jucam, nu se întâmpla aşa ceva. Sunt anumite maniere de arbitraj care te lasă să crezi orice. Ce a fost nu va mai fi niciodată, dar asemenea greşeli mă duc cu gândul la orice. Suntem consideraţi o echipă mică, dar suntem puternici. O să ne pregătim şi împotriva acestor decizii, nu avem încotro. Jucătorii plângeau, li s-au luat banii din buzunar. Am rămas plăcut surprins, s-au mobilizat pe teren şi, într-adevăr, au răbufnit după joc”, a spus Marcel Ghergu, la emisiunea DigiSport Matinal.

Formaţia Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi. Golul egalizator al rapidiştilor a fost marcat din ofsaid. Partida a fost arbitrată de Andrei Florin Chivulete, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe.

Au marcat: Neguţ ’53, Popa ’62 / Ilie ’60, Marzouk ‘90

De la gazde au fost eliminaţi doi jucători, Corbu în minutul 33 (direct) şi Căpuşă ‘45+2 (după două cartonaşe galbene).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.