Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, și consilierii județeni au fos validați în funcție

Facebook.com
Cosmin Vasile

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, şi consilierii judeţeni votaţi pe 27 septembrie şi-au primit, luni, certificatele doveditoare. Cosmin Vasile a fost ales în fruntea CJ Dolj din partea Alianţei PSD+ALDE, iar din Consiliul Judeţean mai fac parte consilieri din partea PNL, Pro România, Partidului Mişcarea Populară şi Partidului Ecologist Român, informează News.ro.

Consiliul Judeţean Dolj a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cosmin Vasile, şi consilierii judeţeni desemnaţi prin vot la scrutinul din 27 septembrie au primit certificatele doveditoare ale alegerii în cadrul unui eveniment desfăşurat la Palatul Administrativ din Craiova.

Cosmin Vasile a afirmat cu acest prilej faptul că îşi doreşte ca reprezentativă pentru CJ Dolj să rămână buna colaborare în plen, pentru derularea proiectelor iniţiate în beneficiul comunităţilor locale.

”Vă urez succes în activitatea pe care o vom desfăşura împreună, pentru că până acum această instituţie a fost considerată o elită a administraţiei publice locale şi sper ca în continuare să fim consiliul judeţean unde, în primul rând, se face administraţie. Îmi doresc să fim instituţia în care proiectele pentru cetăţeni, pentru dezvoltarea comunităţilor sunt susţinute de toate forţele, aşa cum de nenumărate ori consilieri de la toate partidele au pus umărul pentru atingerea tuturor obiectivelor. Sper într-o conlucrare bună, eficientă şi trebuie să ştiţi că sunt un om al dialogului şi, oricând este nevoie, sunt deschis pentru orice iniţiativă“, a declarat preşedintele ales al Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Certificatele doveditoare au fost înmânate preşedintelui şi consilierilor judeţeni aleşi în cadrul scrutinului din 27 septembrie de către preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 17 Dolj, judecătorul Laura Udrea.

Cosmin Vasile a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, obţinând 42,18% din voturi, candidând din partea Alianţei Electorale PSD-ALDE.

El l-a învins pe candidatul PNL, Alexandru Gîdăr, care a luat cu aproape 10% mai puţine voturi decât Cosmin Vasile.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

Din cele 36 de mandate de consilieri judeţeni, Alianţa PSD-ALDE va avea 16, PNL -13, Pro România – trei mandate, Partidul Mişcarea Populară şi Partidul Ecologist Român, câte două mandate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.