Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Iași vrea ca în noul mandat să asfalteze toate drumurile şi să conecteze localităţile la apă şi gaz

Facebook
PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, care candidează la un nou mandat tot din partea PSD, a declarat, joi, că îşi doreşte continuarea proiectelor aflate acum în derulare, să asfalteze toate drumurile din judeţ şi, totodată, ca toate localităţile să fie racordate la apă curentă şi gaz.

Preşedintele CJ Iaşi şi al filialei ieşene a PSD a subliniat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la alegerile din septembrie va merge cu o echipă de oameni tineri şi cu experienţă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

"Avem o echipă în care sunt oameni cu experienţă. Avem o echipă în care îmbinăm şi tinereţea şi experienţa. Vom lupta cu toţii pentru proiectele ieşenilor, pentru proiectele Iaşiului, şi nu ale altor interese. În 2016 am avut priorităţi pe sănătate, modernizarea şcolilor, spitalelor şi a drumurilor judeţene. Acum, ca şi prioritate vom finaliza şcolile, mai sunt peste 40 de şcoli de finalizat. Prioritatea mea este modernizarea spitalelor. Totodată vrem să avem centre de excelenţă la Spitalul de Pneumologie, la Neurochirurgie, cât şi la Boli Infecţioase. Nu vor mai fi drumuri judeţene neasfaltate şi nu vor mai fi localităţi fără apă curentă. Am adăugat încă o direcţie, în toate localităţile să fie gaz metan", a declarat Maricel Popa.

Acesta a adăugat, fără a da mai multe detalii, că în conformitate cu sondajele făcute de partid are mai multe procente decât ministrul Costel Alexe, care candidează şi el la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi din partea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.