Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CJ Neamț la început de an școlar: să aveți încredere în voi și în visele voastre, să munciți și să luptați pentru ele în fiecare ziț

facebook.com
Ionel Arsene

Cu ocazia începutul de an școlar 2018-1019, președintele Consiliului Judeneațean Neamț, Ionel Arsene, le-a transmis un mesaj elevilor, părinților și profesorilor.

Dragi elevi,

începeți astăzi un nou an școlar, unul care va fi sigur plin de rezultate bune și la finalul căruia veți fi mult mai înțelepți. Nu vă dau sfaturi, vă spun doar să aveți încredere în voi și în visele voastre, să munciți și să luptați pentru ele în fiecare zi! Și mai vreau să vă spun că nu sunteți singuri. Să nu uitați niciun moment că pe lângă părinţii şi prietenii voştri, sunt mulți alți oameni care se gândesc şi sunt alături de voi. Eu sunt unul dintre aceştia.

Dragi profesori, vouă vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru toată energia și dăruirea pe care le investiți în fiecare generație, an după an. Datorită vouă și eforturilor voastre școala nemțeană se păstrează fruntașă. Vă doresc putere de muncă și răbdare nelimitată cu copiii noștri.

Dragi părinţi, deşi mă adresez astăzi în calitate de preşedinte al Consiliului Județean, la rândul meu sunt părinte şi vă înțeleg și emoțiile și temerile. Să contribuim cu toții la rezultatele copiilor, iar la final să ne mândrim cu ei!

Sunt alături de voi şi vă doresc tuturor un an şcolar plin de realizări!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.