Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Bayern Munchen vrea ca sezonul să se încheie pe teren, chiar şi în luna septembrie

www.goal.com
Bayern Munchen

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, va solicita, în cadrul adunării generale a Ligii germane de fotbal, care va avea loc marţi la Frankfurt, ca actualul sezon din Bundesliga, în prezent suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, să fie dus până la capăt, chiar dacă asta ar însemna să se joace până în luna septembrie, informează presa germană potrivit Agerpres.

"Trebuie, cu siguranţă, să încheiem acest sezon, deoarece aşa este cel mai corect din punct de vedere sportiv, dar şi economic, desigur. Trebuie să încercăm să limităm pe cât posibil pagubele", a declarat Rummenigge într-un interviu acordat cotidianului Frankfurter Allgemeinen Zeitung.

Potrivit conducătorului grupării bavareze, rămasă în cursa pentru trofeu atât în Liga Campionilor, cât şi în Cupa Germaniei, este posibil să se joace până în septembrie, variantă în care viitorul sezon ar urma să debuteze în timpul lunilor de iarnă.

Bayern Munchen se numără printre cele mai bogate cluburi din lume, însă nu este ferit de consecinţele crizei legate de coronavirus.

"Şi pentru clubul nostru vremurile vor fi dificile, în condiţiile în care nu se va juca fotbal. Suntem, poate, mai bogaţi decât alte echipe din Bundesliga, dar aşteptăm de asemenea să vedem ceea ce se va întâmpla pe piaţa transferurilor. Totul este incert, cât timp fantoma coronavirsului este printre noi", a conchis fostul internaţional german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.