Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele clubului Brescia a declarat că echipa lui va boicota meciurile dacă liga italiană va insista ca sezonul Serie A să fie dus la bun sfârșit

Preşedintele clubului Brescia, Massimo Cellino, a declarat că echipa lui va boicota meciurile dacă liga italiană va insista ca sezonul Serie A să fie dus la bun sfârşit, informează lequpe.fr, potrivit news.ro.

"Acest sezon nu are niciun sens. Pentru mine, o întoarece la treabă este o nebunie. Dacă ne vor forţa să jucăm, sunt gata să nu aliniez echipa şi să pierdem astfel meciurile cu 0-3, din respect faţă de cetăţenii din Brescia şi de apropiaţii lor dragi care nu mai sunt", a declarat Cellino.

Nu este pentru prima dată când el se declară împotriva reluării campionatului. În 22 martie, Cellino a comparat pandemia de coroanvirus cu una de ciumă şi a estimat că este imposibil ca sezonul fotbalistic să fie dus la bun sfârşit.

Citește și: Victor Costache va ocupa o nouă funcție la Ministerul Sănătății

"Nu trebuie să ne gândim când vom reîncepe, ci la supravieţuire. Şi dacă vorbim de fotbal, totul trebuie amânat pentru sezonul viitor. Să fim realişti! Aceste virus este ciuma. Nu mai putem juca anul acesta. Unii nu-şi dau seama de ceea ce se întâmplă şi aceştia sunt mai răi ca virusul. Sezonul este terminat. Dacă cineva vrea titlul ăsta blestemat, să-l ia! Şi nu zic asta pentru că Brescia este ultima", a declarat el pentru Corriere dello Sport.

Campionatul Serie A este întrerup de la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirs. Italia este ţara europeană cea mai afectată cu peste 110.000 de cazuri de infectare şi peste 13.000 de decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.