Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele clubului Olympique Lyon vrea șase rezerve la meciurile de fotbal

www.agerpres.ro
Olympique Lyon

Președintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a făcut o propunere surprinzătoare, pe Twitter, în contextul în care Comisia de Disciplină a Ligue 1, se va pronunța miercuri asupra incidentelor grave care au avut loc în timpul meciului dintre Lyon și Marseille, din 21 noiembrie, informează Mediafax.

În timp ce Comisia de Disciplină a Ligii de fotbal franceze urmează să se pronunțe miercuri cu privire la incidentele grave de la Lyon-Marseille, din 21 noiembrie, în care fotbalistul Dimitri Payet a fost lovit în cap cu o sticlă de apă, președintele OL, Jean-Michel Aulas, încearcă să rezolve problema pe rețelele de socializare.

L'Équipe a remarcat luni că Aulas a postat un mesaj surprinzător pe Twitter, care face referire, fără să-l citeze, la Dimitri Payet, care s-a aflat în imposibilitatea de a relua meciul de pe Groupama Stadium, după ce a primit o sticlă de apă în cap.

Postarea lui Jean-Michel Aulas a apărut ca răspuns la un alt mesaj postat de cei de la Marseille, în care se zice:

"Clubul din Marsilia dorește să aducă la cunoștința Comisiei de Disciplină faptul că integritatea fizică a unui jucător a fost încălcată și că acest lucru este incomparabil cu evenimentele recente și cu ieșirile care au avut loc pe anumite stadioane în acest sezon."

În răspunsul său, președintele lui Lyon susține că pentru a evita oprirea eronată a unui meci, cluburile ar putea fi autorizate să înlocuiască un jucător potențial accidentat: „Dați posibilitatea echipelor de a continua jocul în 11, în cazul unei accidentări (al 6-lea înlocuitor). Poate că acest lucru ar putea chiar să încurajeze jucătorul accidentat să reia jocul?”

Evident, mesajul lui Jean-Michel Aulasa a făcut loc unor dezbateri aprinse pe această temă, pe rețelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.