Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele clubului Tottenham Hotspur a declarat că demiterea managerului Mauricio Pochettino a fost cea mai grea decizie

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Daniel Levy, președintele clubului Tottenham Hotspur, a declarat că demiterea managerului Mauricio Pochettino a fost cea mai grea decizie pe care a fost nevoit să o ia de când se află în fotbal, având în vedere relația de prietenie avută cu tehnicianul argentinian, potrivit Mediafax.

"Da, a fost cea mai grea decizie, pentru că trebuie să înțelegeți că am construit o relație personală cu Mauricio în cei cinci ani și jumătate. Nu mi-am dorit niciodată acest lucru. Personal, a fost incredibil de greu, dar i-am spus și el a înțeles. E om de fotbal și înțelege. Nu e nimic personal, sunt sigur că va reveni mai puternic și va avea oportunitatea de a conduce un alt club mare", a declarat Levy, pentru Standard.

Într-un interviu acordat Fox Sports Argentina, la începutul lunii decembrie, Pochettino a explicat că a dorit să revină în ţara natală timp de câteva zile pentru a se "deconecta". Tehnicianul a mai spus că nu își dorește să rămână prea mult timp fără angajament, fiind dispus să asculte noi propuneri.

Citește și: Cătălin Predoiu SPULBERĂ orice speranță a magistraților privind pensiile speciale: Sunt SOLIDAR cu premierul

"Sunt multe cluburi şi proiecte atractive pentru mine. Intenţia mea este să revin în antrenorat în Europa, dar trebuie să mă liniştesc câteva zile şi să văd ce se va întâmpla. Cel mai important e să mă liniştesc, după cinci sezoane şi jumătate incredibile petrecute la Tottenham. Obiectivul meu este să mă refac şi să îmi recapăt motivaţia. Nu am avut foarte mult timp să diger ceea ce s-a întâmplat cu mine, dar sunt dispus să ascult noi propuneri", a declarat Pochettino.

Mauricio Pochettino a antrenat-o pe Tottenham Hotspur în perioada mai 2014-noiembrie 2019, cea mai notabilă performanţă fiind disputarea finalei Ligii Campionilor din sezonul 2018/2019, scor 0-2, contra lui Liverpool.

După patru campionate consecutive terminate între primele patru din Anglia, Tottenham a început noua stagiune foarte slab, ajungând pe locul 14, fapt care i-a determinat pe conducători să îl demită pe Pochettino, la 19 noiembrie, şi să îl instaleze în funcţie, câteva ore mai târziu, pe Jose Mourinho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.