Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CNMR Alexandru Cumpănaşu: 'George Maior esential pt reconstruirea relatiei cu SUA!'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Preşedintele CNMR Alexandru Cumpănaşu avertizează pe pagina personală de facebook, faptul că România trebuie să-şi reconstruiască relaţia cu Statele Unite. În acest demers, potrivit preşedintelui CNMR, ambasadorul George Maior este ''omul cheie'', graţie relaţiilor speciale pe care pe care diplomatul român le are cu ''elita Washingtonului''. În acest sens, Alexandru Cumpămaşu face un apel la politicieni să înceteze imediat campania anti-Maior, purtată în virtutea unor ambiţii nejustificate.

Citește și: Liviu Dragnea e păzit 24 de ore din 24 pentru că intră în categoria deținuților vulnerabili: 'Vine unul cu un cuțit și îl bagă în el. Ce faci atunci?'

''Dupa lungi razboaie personale duse impotriva lui Maior, Romania prin toate institutiile si organismele trebuie sa-si reconstruiasca relatia solida cu SUA!. Relatia foarte buna a lui Maior cu fostul si actualul sef CIA, cu Senatul, Congresul si Presedintia SUA trebuiesc folosite si maximizate de catre politicienii romani in perioada urmatoarea in detrimentul unor batalii sterile de natura personala care schilodesc sansele Romaniei de a maximiza relatia cu SUA. Indiferent de partid, institutie sau organizatie calea institutionala prin ambasada si ambasador este de dorit unor firme de lobby pt o poza rapida pe un culoar vanduta ca "vizita de stat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.