Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele comisiei SRI, reacţie în scandalul iscat de Teodorovici

Inquam Photos / Octav Ganea
claudiu manda

Preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri că nu are ce să comenteze cu privire la diploma pe care senatorul Eugen Teodorovici ar fi obţinut-o de la Academia Naţională de Informaţii, menţionând că nu este o chestiune care ţine de comisia pe care o conduce.

Citeşte şi: Capitala, sub zodia protestelor: 8.000 de persoane ies mâine în stradă. Sindicaliştii AMENINŢĂ cu greva

"Nu am ce se comentez, am înţeles că s-au sesizat cei de la Academie, fac acolo o analiză, o să vedem răspunsul, nu e o chestiune prin care să fie sesizată comisia noastră", a precizat Manda, înainte de a începe şedinţa în care este audiat fostul colonel SRI Daniel Dragomir. 

El a adăugat că nu cunoaşte cursurile pe care le-a făcut Teodorovici, dar ştie că este obligatoriu să participi la un anumit procent din cursuri, iar la sfârşit se eliberează o diplomă. 

"Nu ştiu cursurile pe care le-a făcut domnia sa sau nu le-a făcut. Eu, când am fost la cursuri acolo, cred că aveam obligaţia să participăm la un procent din cursuri. Am fost la diferite astfel de cursuri - nu cred că am fost nici eu la toate - şi la sfârşit s-a eliberat o diplomă, dacă e vorba de acelaşi lucru. De aici încolo nu ştiu. Dar pot să vă spun că dacă este acelaşi gen de cursuri nu au fost în niciun caz cursuri de racolare, ci cursuri în care erau prezentate diferite aspecte din viaţa societăţii, din diferite instituţii ale statului, să vedem cum funcţionează şi erau invitaţi şefi din acele instituţii să prezinte celor care sunt acolo la cursuri", a susţinut Manda, potrivit AGERPRES.

Manda a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat despre afirmaţia senatorului PSD Eugen Teodorovici, care a susţinut, la o emisiune a postului public de televiziune, că are o diplomă de la Academia Naţională de Informaţii, dar nu ştie în ce fiindcă nu ''a trecut vreodată pe acolo'' şi nu ştie de ce a primit-o.

Citeşte şi: Lovitură în showbizz! Un cântăreţ român celebru, acuzat de hărţuire sexuală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.