Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat, Vasile Dîncu în videoconferință cu reprezentanții PSD Italia

vasile dancu
În 17.04.2021, Organizația PSD Italia, și-a deschis porțile filialei PSD Roma, condusă de Bica Bogdan - Președinte PSD Roma. La inaugurare am fost invitat in calitate de Președinte PSD Italia și Cristescu Gheorghe – Secretar PSD Italia. Ca invitat special la eveniment a fost prezent prin videoconferință Președintele Consiliului Național al Partidului Social Democrat, Senatorul Vasile Dîncu. Scrie pe pagina de Facebook, Presedintele PSD Italia, Andrei Murariu.
-
La propunerea Președintelui PSD Roma, Bica Bogdan, au fost dezbătute subiecte de prim interes pentru membrii organizației cum ar fi: importanța și rolul Diasporei în politica românească actuală precum și legătura continuă a acesteia cu România, reprezentarea transparentă a românilor din Italia,  eficientizarea relației cu publicul a instituțiilor române din Roma, realizarea de întâlniri regulate cu liderii PSD de la București sau din țară  prin care să se comunice transparent și actualizat problemele cu care se confruntă românii din Italia, analiza realizărilor politice din ultimile doi ani precum și propuneri de proiecte pentru activitățile viitoare.
-
Cred că în vremurile actuale doar politica Social-democrată pentru că are la bază o doctrina politică care pune umărul la organizarea şi conducerea democratică a societăţii, și care se bazează pe  principiile egalităţii şi dreptăţii sociale, pe promovarea intereselor producătorilor de valori materiale şi spirituale, ale protecţiei sociale a categoriilor cetăţenilor defavorizaţi, prin limitarea puterii claselor sociale avute, îndeosebi a monopolurilor, poate scoate țara din criza sanitară. Punând în lumină bună spiritul nostru românesc, Românii din Italia fac lucruri extraordinare! Cred că România împreună cu românii ei de pretutindeni trebuie să aibă aceeași inimă! Mai scrie acesta

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.