Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele CS Universitatea Craiova îl critică dur pe Marcel Puşcaş: 'Nu a realizat nimic ca fotbalist. E un tip care pe unde a trecut a ars iarba'

sorin cartu

Preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, a lansat duminică, un atac dur la adresa lui Marcel Puşcaş, după ce noul dircetor general al rivalei locale, FC U Craiova, a declarat că fostele glorii au les să treacă de partea echipei patronate de Mihai Rotaru pentru bani, potrivit news.ro.

"Voiam să fac intervenţia asta pentru că e cineva care a atacat fostele glorii. E vorba de Marcel Puşcaş. Aş vrea ca disputa asta dintre Universitatea Craiova şi FC U să meargă în plan sportiv. Văd că el o trage spre o zonă din asta, de bagabonţeală, de şmechereală. Nu dă bine. El nu este persoana care să facă caracterizări ale fostelor glorii, să comenteze deciziile pe care le iau ei şi apoi să-i pună într-o postură din asta, vizavi de ce a realizat fiecare. Marcel Puşcaş nu a realizat nimic ca fotbalist. O dă pe accidentare, că şi-a rupt piciorul şi nu a putut să ajungă, parcă nu şi-au mai rupt şi alţii piciorul şi au jucat fotbal. Eu, Sorin Cârţu, sunt o figură reprezentativă în fotbalul craiovean, în fotbalul românesc, am puterea şi dreptul să-mi spun opinia şi ştiu foarte bine să caracterizez. A încercat să fie antrenor, nu a reuşit. Încalitate de conducător, la fel, nu a spus nimic. E un tip care pe unde a trecut a ars iarba, e ca acidul de baterie. Are şaizeci şi ceva de ani şi e neterminat. Cum îşi permiţi tu să vorbeşti despre nişte genii ale fotbalului românesc, până la urmă? Ceea ce au făcut colegii mei şi ceea ce am făcut noi, împreună, cu campioana maxima, Craiova Maxima cum ne spune toată lumea. Eşti acolo ce eşti, nu ne interesează, stai în zona ta de confort acolo, noi stăm în zona noastră de confort şi numai aşa se poate convieţui în linişte şi pace. Nu mai intra în zona noastră de confort! Ai posibilitatae să lauzi tot ce se întâmplă la FC U, să scoţi în evidenţă, dar nu mai pune în antiteză cu tot ce facem noi, pentru că eşti în pierdere, oricum. Deocamdată, nu eşti la statutul nostru. Este o polemică mediocră şi pe mine nu mă avantajează. Stai departe şi nu te apuca tu să vorbeşti! Eşti un om din fobal mediocru. Pe unde ai încercat nu ai realizat nimic, nu te mai apuca să discuţi despre ceilalţi. Am văzut că face caracterizri, ce joacă echipa naţională. Păi dacă tu nu ai antrenat pe nimeni, ce te apuci tu să pui etichete pe prestaţia lui X sau a lui Y? Nu vorbi tu de nevoile materiale ale altora! Este ruşinos ceea ce a făcut, modul în care a făcut şi a încercat să facă, să pună în antiteză ce face Cămătaru, ce fac ceilalţi. Nu aduce situaţia financiară a lui Cămătaru, a mea sau a altora din Craiova Maxima cu a celorlalţi! Eu nu mi-am permis niciodată să fac o asemenea caracterizare sau să fac o asemenea balanţă! Cine îţi permite ţie să vorbeşti? La tine, caracteristică este mediocritatea", a declarat Cârţi, la DigiSport.

Disputa a fost deschisă de Puşcaş, care a criticat fostele glorii ale Universităţii Craiova, zilele trecute, pentru faptul că au ales să susţină echipa lui Mihai Rotaru, după ce au fost angajaţi şi plătiţi mult timp de Adrian Mititelu.

"Ca să-şi câştige pâinea, gloriile au migrat către CS U Craiova. Nu-i condamn. Dacă era Extensiv, se duceau acolo. Ei au vrut un loc de muncă. Faptul că alţii profită de pe urma nevoilor lor primare, salariale, acolo e de discutat. Ei sunt nişte oameni folosiţi, n-au încotro, se lasă folosiţi. Ei au fost angajaţi şi plătiţi ani de zile de Adrian Mititelu. E vorba de interesul material. Dacă stăteau bine financiar... Uite, Cămătaru, care n-are nevoie de bani. Irimescu, la fel", a declarat Puşcaş, potrivit gsp.ro.

Sezonul 2021/2022 al Ligii I se anunţă incendiar la Craiova, după ce formaţia patronată de Adrian Mititelu, FC U, a promovat în primul eşalon şi va juca şi împotriva CS Universitatea Craiova, finanţată de Mihai Rotaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.