Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei austriece de fotbal a demisionat din cauza acuzaţiilor de corupţie

News.ro
minge fotbal poarta
Într-un comunicat postat de OFB, Milletich şi-a motivat gestul prin dorinţa de a proteja ''mediul privat şi de afaceri'' şi pentru a evita aducerea de prejudicii federaţiei.

''Prejudecăţile apărute în mass-media în ultimele luni şi atacurile personale ale unor membri ai Consiliului de Administraţie nu doar că mi-au afectat serios reputaţia, ci şi pe cea a OFB în ochii opiniei publice'', a spus Milletich într-un comunicat. El susţine că nu a abuzat niciodată de funcţia sa, a acţionat mereu în interesul OFB şi nu are ce să-şi reproşeze.

La sfârşitul lunii octombrie, ziarul austriac Kurier a scris că Milletich ar fi profitat de contactele cu sponsorii OFB pentru a le solicita să-şi facă reclamă în publicaţiile pe care le deţine compania sa.

Milletich, care a fost ales preşedinte în octombrie 2021, cu unsprezece din cele treisprezece voturi posibile, a pierdut treptat susţinerea Consiliului de Administraţie al OFB.

Sub mandatul său, germanul Ralf Rangnick a fost desemnat ca selecţioner naţional şi s-a convenit construcţia unui nou centru de antrenament şi sediu al OFB.

Interimatul pentru funcţia de preşedinte va fi asigurat de unul dintre vicepreşedinţi, până când va avea loc o Adunare Generală extraordinară, în luna mai sau iunie, conform agenţiei de presă APA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.