Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei franceze a confirmat că Deschamps va rămâne selecţioner în cazul unor rezultate bune la CM 2022

dailymail.co.uk
Didier deschamps

Preşedintele Federaţiei franceze de fotbal (FFF), Noel Le Graet, a confirmat, pentru ziarul Le Parisien, că Didier Deschamps va rămâne selecţionerul echipei naţionale dacă aceasta îşi va îndeplini obiectivele stabilite la Cupa Mondială 2022, care va începe pe 20 noiembrie în Qatar, informează site-ul RMC Sport, anunță Agerpres.

"Dacă îşi îndeplineşte misiunea şi doreşte să continue după Mondial, el va fi prioritar. Nu mă voi vedea atunci spunându-i: 'Timpul tău a trecut". Mingea va fi în terenul său. Postul acesta i se potriveşte ca o mănuşă. Cine se mai poate lăuda cu un asemenea palmares? Cine?", a spus Le Graet despre Deschamps.

"Nimic nu s-a schimbat. Ne vom vedea după Mondial şi vom vorbi. Colaborăm de zece ani. Ne ştim destul de bine. Vrem să reuşim o Cupă Mondială extraordinară", a subliniat Le Graet.

Aceste declaraţii care ar trebui să-i facă plăcere lui Deschamps într-un moment în care este din ce în ce mai prezentă umbra lui Zinedine Zidane. Acesta este favoritul marelui public pentru a deveni selecţioner după Mondialul din Qatar. Potrivit unui sondaj, 41% dintre francezi îl vor pe Zidane pe banca naţionalei.

La Mondialul din Qatar, Franţa, deţinătoarea titlului, face parte din Grupa D, alături de Australia, Danemarca şi Tunisia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.