Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Federației Române de Fotbal: 'Nu suntem deloc mulţumiţi de planul de pregătire pus la dispoziţie de federaţia din Islanda'

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că garanțiile oferite de Federația Islandeză de Fotbal înaintea partidei din barajul pentru Euro 2020 sunt nesatisfăcătoare, potrivit Mediafax.

”Acum trei zile s-au întors colegii mei de acolo (n.red. Islanda). Nu suntem deloc mulţumiţi de planul de pregătire pus la dispoziţie de federaţia din Islanda. Astăzi vom şi informa UEFA despre acest lucru, fiindcă avem nevoie de garanţii suplimentare. Trebuie să luăm în considerare nu doar ca la ora jocului suprafaţa să fie una optimă. În primul rând, să nu fie îngheţată, fiindcă aceasta este provocarea cu care o să ne confruntăm în martie 2020 în Islanda, dar în acelaşi timp, dacă vom fi puşi în situaţia de a merge în altă ţară, pentru a disputa acest meci, atunci pentru suporterii noştri avem nevoie să cunoaştem acest lucru cu mult timp înainte”, a declarat Burleanu, la Telekom Sport.

Situație sumbră pentru România! Gradul de îndatorare a firmelor românești este cel mai ridicat la nivel european

”Federaţia din Islanda nu ne-a oferit suficiente garanţii ca la ora jocului terenul să se prezinte în condiţii optime şi nici planul pe care l-au gândit nu credem că e suficient, astfel încât terenul să arate bine”, a mai spus președintele Federației Române de Fotbal.

Primul meci al barajului pentru Euro 2020 dintre Islanda şi România se joacă la data de 26 martie, începând cu ora 21:45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.