Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, ELOGII pentru Halep: 'A alergat-o pe Kerber ca pe hoţii de cai...'

stireazilei.ro
George Cosac FRT

Calificarea, pentru a treia oară într-o finală de Grand Slam a Simonei Halep, după cele două de la Roland Garros (2014 și 2017), de data aceasta la Australian Open, a făcut înconjurul lumii. Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a mărturisit la Digi Sport că a rămas impresionat de rezultatul remarcabil pe care l-a obținut Simona la Melbourne.

Citeşte şi: CTP analizează la SÂNGE meciul FENOMENAL al Simonei Halep: 'Simona s-a născut azi a doua oară...'

"O victorie impresionantă. A fost cel mai bun meci pe care l-am văzut eu în ultimii cinci ani. Și nu mă refer doar la partidele Simonei, ci la cel mai bun meci femin, indiferent de turneu. Extraordinar! Senzațională, Simona! O Simona care trebuie să devină un exemplu pentru toți românii, indiferent de domeniul de activitate. Dorință, voință, tot ce trebuie unui campion. Simona devine cel mai important brand românesc. Cred că peste câteva sute de țări au preluat acest meci.

Am trăit de la extaz semifinala, după cum a început, când a avut 5-0, apoi la agonie, apoi iar la extaz, când a avut cele două mingi de meci, apoi din nou la agonie, mingile de meci ale lui Kerber, apoi la victoria finală. Ăsta este un număr mondial adevărat. Tehnica, modul românesc de abordare al meciului a destabilizat panzerul german. Kerber a luptat până la ultima picătură de energie până la final, dar nu a avut cum să câștige în fața celui mai bun.

Simona alergat-o ca pe hoții de cai. Modul cu care a bordat meciul din punct de vedere tactic a fost perfect, Simona n-a mai stat să aștepte greșelile adversarului, cum făcea până acum. 75% din meci a fost condus de Simona!", a spus Cosac, la Digi Sport Matinal.

Citeşte şi: Imagini FABULOASE: Darren Cahill, mesaj TRANŞANT pentru Simona, în timpul meciului / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.