Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele filialei judeţene a PSD a demisionat funcţia politică

Facebook
Calin Dobra

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, şi-a înaintat, luni, demisia din funcţia politică în care a fost ales pe 1 martie 2019, pentru a se putea implica "total" în campania alegerilor localel din 2020, în vederea câştigării unui nou mandat de lider al administraţiei judeţene, cu susţinere din partea social-democraţilor.

La baza renunţării la funcţia politică de conducere stă decizia candidaturii la preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Timiş în cadrul alegerilor locale din 2020, iar prin luarea acestei hotărâri, Călin Dobra a optat pentru o implicare totală pentru câştigarea poziţiei de preşedinte al CJ Timiş, arată un comunicat remis de PSD Timiş, luni, AGERPRES.

Demisia a fost înaintată Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, care a luat act de această decizie şi a numit un preşedinte interimar pentru organizaţia judeţeană, în persoana preşedintelui executiv al PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis.

În acest context, membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în alegerile locale din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.