Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Iohannis, semnal de ALARMĂ: Există riscul ca România să o ia pe urmele Poloniei/ Critici pentru Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, într-o întâlnire cu jurnaliştii acreditaţi la Cotroceni, că există riscul ca România să păţească acelaşi lucru ca Polonia. Declaraţie vine la câteva ore după ce Comisia Europeană a activat articolul 7 al tratatului împotriva Poloniei, ceea ce ar putea duce la suspendarea dreptului de vot în Consiliul European.

"Evident că există riscul să păţin ca Polonia dacă se fac aceste modificări majore. E clar că vor fi urmări. Trebuie să fii căzut din lună să crezi că nu se va întâmpla nimic. Elefantul există în încăpere şi există încă percepţia că noi doar fentăm în loc să progresăm", a afirmat preşedintele.

Preşedintele l-a criticat şi pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, căruia îi reproşează că îl evită şi că nu l-a consultat înainte de a "declanşa ceea ce a declanşat". Având în vedere că ministrul este un specialist în domeniu, e clar că există chestiuni ascunse în legile, a mai afirmat Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.