Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele iranian îl numeşte pe Trump un NOVICE politic

Preşedintele iranian Hassan Rohani l-a numit miercuri pe omologul său american Donald Trump drept un novice politic, intensificând criticile la adresa interdicţiei temporare de intrare în SUA impuse de Washington iranienilor şi cetăţenilor din alte şase ţări majoritar musulmane, informează Reuters, conform agerpres.

"Astăzi nu este timpul pentru a separa oamenii", a declarat Rohani într-un discurs difuzat în direct la televiziunea de stat.

Citeşte şi: Martin Schulz califică politica administraţiei Trump ca fiind 'NEAMERICANĂ'

Trump a semnat vineri un ordin executiv prin care suspenda intrarea cetăţenilor din Iran, Irak, Libia, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen pentru cel puţin 90 de zile. Admiterea tuturor refugiaţilor a fost oprită pentru patru luni, iar pentru sirieni, pe termen nelimitat.

"El (Trump) este novice în politică. El s-a aflat într-o lume diferită. Este un mediu cu totul nou pentru el. Îi va lua o lungă perioadă de timp şi vor costa mult Statele Unite până când vor învăţa ce se întâmplă în lume", a adăugat Rohani.

Iranul a anunţat că va lua măsuri legale şi politice de reciprocitate ca răspuns la ordinul executiv emis de Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.