Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal: Scandalul plăţilor date de FC Barcelona unui fost arbitru face mult rău fotbalului spaniol

https://www.goal.com/
Javier Tebas

Scandalul în care este implicat clubul FC Barcelona, ​​​​​​​suspectat că a plătit un oficial din arbitraj, "face mult rău fotbalului spaniol”, a declarat, vineri, preşedintele LaLiga Javier Tebas, care vrea ca ancheta să "fie dusă până la capăt", relatează AFP.

El Mundo a publicat vineri noi informaţii, susţinând că FC Barcelona a plătit mai mult de 6 milioane de euro, începând din 2001, lui José Maria Enriquez Negreira, fostul număr doi în arbitrajul spaniol între 1994 şi 2018, pentru a consilia clubul în probleme de arbitraj, scrie news.ro.

"Nu ştiu dacă rezultatele meciului au fost direct afectate. Dar pentru imaginea LaLiga, nu-mi place. LaLiga nu poate rămâne pasivă în faţa indiciilor pe care le avem în presă”, a declarat Javier Tebas.

„Ancheta trebuie să meargă până la capăt (...) pentru că toate acestea dăunează foarte mult fotbalului spaniol”, a declarat liderul, precizând că dacă faptele sunt „prescrise la nivel sportiv” nu este cazul ” şi în penal”.

Tebas a susţinut că „nu a observat niciodată ceva ciudat” în meciurile pe care le-a văzut: „Este foarte complicat să trişezi în lumea arbitrajului. În plus, astăzi, cu televiziunea...” Dar a adăugat că „nu este necesar ca tentativa de corupţie să funcţioneze pentru ca aceasta să fie condamnabilă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.