Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Partidului Ecologist salută decizia Judecătoriei Constanța de a supenda demolarea Bisericii Izvorul Tămăduirii

Facebook
Danut Pop

Partidul Ecologist Român salută Hotarârea Judecătoriei Constanța de a suspenda procedurile de demolare a Bisericii Izvorul Tămăduirii.

"Amiralul vieții de la Constanța a luat-o razna!

În ciuda dorinței primarului PNL al Constanței, Vergil Chițac, judecătoria Constanța a suspendat demolarea bisericii.

Cand politica este noua religie, dorințele credincioşilor sunt ignorate! Chițac nu a fost interesat de ceea ce îşi doresc oamenii şi se pare că a pierdut! Sper că a învățat ceva şi este bine că s-a abținut să comenteze Hotararea Judecatoriei!" a scris Dănuț POP, președinte al PER, pe pagina sa de facebook.

Vezi și: Gigi Becali a găsit soluția în scandalul bisericii din Constanța care trebuie demolată: 'O dărâm eu și fac alta în locul ei, biserica adevărată, frumoasă' .

Context

Decizia de demolare a bisericii din Constanţa a fost suspendată provizoriu de către Judecătoria Constanţa.

Parohia Izvorul Tămăduirii din Constanţa, biserica despre care instanţa a decis că a fost construită ilegal, a depus o contestaţie la executarea silită la Judecătoria Constanţa, informează News.ro.

Până când judecătorii vor lua o decizie în acest dosar, instanţa a decis să suspende provizoriu decizia de demolare a bisericii.

“Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea ... . În temeiul art. 719 alin. (7) C. proc. civ., suspendă provizoriu executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 14901/212/2022 al Judecătoriei Constanţa”, se arată în decizia instanţei.

Hotărârea instanţei este fără cale de atac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.