Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PAS, Igor Grosu, a răbufnit la adresa comuniștilor din Parlamentul de la Chișinău: Un cuvânt nu a scos și repede la odihnă

Parlamentul Republicii Moldova
Igor Grosu

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, a comparat opoziția cu trântorii dintr-un stup de albine, care doar mănâncă și nu aduc niciun folos. Declarația a fost făcut în cadrul ședinței extraordinare a legislativului, părăsită în semn de protest de deputații BCS după ce nicio inițiativă de-a lor nu a fost inclusă pe ordinea de zi, conform deschide.md.

Ieri am avut ședința biroului permanent, la care au participat vreo 5 reprezentanți ai opoziției. Niciunul dintre subiectele pe care ei azi atât de mult au încercat să le promoveze nu a fost propus la ședința biroului permanent. Asta vorbește despre ipocrizia, despre faptul că nu le a munci, repede la odihnă înapoi. Iată domnul deputat care acum a venit cu reacția a stat toată ședința biroului permanent, un cuvânt nu a scos să vină cu o propunere la ordinea de zi. Probabil era cu gândul la odihna întreruptă. Stimați cetățeni, să știți că au venit să bifeze că, chipurile au fost la lucru, să ia banii pentru ziua asta muncită. Poate ar trebui să modificăm regulamentul și să nu-i plătim pe trișori, ca să nu spun un cuvânt mai obraznic. Sunt în stupii de albine niște personaje (trântori n.r.) care numai mănâncă. Eu nu știu, ei poate mai au vreo funcție, dar de mâncat mănâncă. Iată, ei azi au venit, au semnat în listele de prezență că au muncit și repede la odihnă. Asta-i fața adevărată, populistă, fățarnică, a opoziției noastre” a declarat Grosu.

Menționăm că, pe parcursul ultimelor ședințe ale Parlamentului, deputații BCS procedau similar, înaintând anumite inițiative și, după respingerea lor, părăseau sala în semn de protest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.