Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PER critică intervențiile purtătorilor de pix din politică - Este vremea meritocrației

per.ro
Danut Pop

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român critică intervențiile purtătorilor de pix din politică și spune că este vremea meritocrației.

„In politică se spune că o data greșești, pentru că a doua oară nu mai ai ocazia. Se pare ca în politica dâmbovițeană e loc pentru toată lumea! Primim lecții de guvernare de la politicieni cu o carieră ratată, reinviem morți politici în lipsa marionetelor de generație noua și trecem parcă, prea ușor peste valori elementare în politică precum onoare, bun simț și meritocrație (vezi Cioloș, Bănicioiu, Ponta etc).

Rămasă între scaune după ce a fost exclusă din PSD și după ce a jonglat cu PNL și Klaus Johannis, Ana Birchal se trezește sa vorbească despre corupție. Aceeași Ana Birchal care a fost implicată intr-un mare scandal cu Mircea Geoană, privind înmânarea sumei de 5000 euro pentru un loc eligibil, așa cum ea însăși a recunoscut. Asadar, din ce poziție își mai permite doamna să opineze? Faptul că a ajuns conjunctural in fotoliul de ministru al Justiției nu o transformă într-o mare justițiară. Justiția corectă este elementară într-o țară democratică și avem nevoie de vectori serioși de opinie! Românii trebuie să aibă încredere în cea de-a treia putere in stat- cea judecătorească!Este vremea meritocraţiei!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.