Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, atac la judecători: Este un fel de medvejia usluga făcută Curții, sunt 'elementele oligarhice și antinaționale'

Radio Moldova
Andrei Nastase

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, o acuză pe Olesea Stamate, că ar fi citit textul amendamentelor ce prevede majorarea salariilor judecătorilor de la Curtea Constituțională pe ascuns, fără a explica ce prevăd acestea.

Președintele PPDA, susține că în prezent asistăm la „o batjocoră a profesorilor”, salariile cărora au fost majorate cu mult mai puțin, însă în timp ce „Guvernul susține că nu sunt bani” au fost majorate salariile judecătorilor de la CC, transmite tv8.md.

În cadrul emisiunii televizate „Puterea a Patra”, acesta a declarat că cel mai mult l-a deranjat faptul că Olesea Stamate, președinta Comisiei juridică, numiri și imunități a prezentat amendamentele, însă nu a oferit explicații.

„Doamna Stamate a citit acolo un text pe ascuns și spune domnule dublăm salariile la Curtea Constituțională, în timp ce Guvernul nu dă aviz. Este un fel de medvejia usluga făcută Curții, e o decredibilizare și o ofensă, pentru că în momentul de față Curtea va examina o sesizare care nu este din partea Platformei DA, care nu a încăput în Parlament, ci din partea socialiștilor.

Ce m-a deranjat cel mai mult la doamna Stamate este de ce a hotărât să ne spună un amendament cu privire la cutare, cutare și a dat microfonul la o parte. De ce doamnă nu ne-ați explicat despre ce este vorba? la insistența unui coleg probabil ne-a spus”, a relatat acesta.

Președintele PPDA se arată deranjat și de lipsa de transparență, dar și de faptul că de pe urma acestor acțiuni cei care vor avea de câștigat sunt „elementele oligarhice și antinaționale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.