Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PMP anunţă că va susţine PNL şi nu va gira un demers PSD anti-democraţie

Agerpres
Eugen Tomac

PMP susţine Guvernul PNL, a declarat miercuri, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, preşedintele partidului, Eugen Tomac, menţionând că grupul său parlamentar nu va gira un demers al PSD îndreptat împotriva democraţiei, potrviti Agerpres.

"Susţinem Guvernul PNL. Decizia grupului a fost de a nu gira această circotecă pe care a declanşat-o PSD-ul, care nu vrea anticipate, dar nu vrea nici două tururi. Prin urmare, colegii mei vor participa în sală, dar nu se duc să gireze un demers al PSD-ului, îndreptat împotriva democraţiei, pentru că revenirea la alegerea primarului în două tururi reprezintă o garanţie în plus pentru societate că avem un sistem mult mai corect din punct de vedere al reprezentării", a precizat Tomac.

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

El a adăugat că Guvernul Orban şi-a pus mandatul "pe masă" pe o temă de interes major - alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"Avem un Guvern care şi-a pus mandatul pe masă pe o temă de interes major politic - revenirea la alegerea primarului în două tururi şi mie îmi place să cred că acesta e obiectivul, pentru că astăzi se dă votul pentru moţiune. Probabil, s-au adunat o serie de urgenţe pentru care Guvernul s-a hotărât să dea ordonanţe", a susţinut liderul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.