Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz și-a depus candidatura pentru Primărie, cu sloganul 'Un PROFESIONIST pentru Constanța'

Claudiu Palaz

Președintele PMP Constanța și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a depus duminică, de la ora 12:00, dosarul de candidatură și listele de susținători pentru funcția de primar al municipiului, anunță tomisnews.ro.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, având cele mai bune gânduri și încredere atât în ceea ce știu că pot realiza prin prisma acestei funcții, cât și în dorința și implicarea constănțenilor care vor cu adevărat dezvoltarea Constanței. În această luptă electorală mă bazez pe votul celor care vor la conducerea Primăriei Constanța un profesionist, un om de administrație și nu o persoană care să facă politică din fotoliul de edil. Asta este cea mai importantă promisiune pe care le-o pot face constănțenilor: vor avea un primar profesionist!”, a declarat Claudiu Palaz.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Pentru candidatura lui Palaz la municipiu, PMP-iștii au strâns 1.700 de semnături.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (LORD), Mohammad Murad (independent), Mihai Șurghie (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

Până în prezent, Horia Constantinescu și Claudiu Palaz și-au înregistrat candidaturile la Autoritatea Electorală – Biroul Județean Constanța. Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 27 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.