Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL Sector 1 se delimitează de scandalul din jurul lui Cîțu: Replică la zvonurile că ar fi contribuit la dezăluiri

sebastian burduja

Deputatul Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, dă o replică zvonurilor conform cărora ar fi avut o contribuție la dezvălurile despre trecutul controversat al premierului Cîțu în SUA. Burduja afirmă că asemenea afirmații nu sunt decât aberații ale unor persoane care urmăresc să-l calomnieze. PNL Sector 1 este una dintre puținele organizații care nu s-a poziționat clar în competiția dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban.

„În ultimele zile, numele meu a fost amintit în spațiul public în asociere cu diverse întâmplări și „dezvăluiri” recente, în ciuda faptului că poziția mea și a filialei PNL Sector 1 privind alegerile interne din PNL este foarte clară: susținem o singură echipă unită, echipa Partidului Național Liberal. Sau poate tocmai din cauza acestui fapt.

Deloc întâmplător, insinuările pleacă de la un așa-zis jurnalist, cu care sunt în proces, atât eu, cât și familia mea. Sursă „credibilă” doar pentru propaganda bolșevică, se pare. Aberațiile au fost preluate și rostogolite cu aplomb de diverși indivizi, pe care pesediștii insistă să îi mențină în lista comunicatorilor de partid. Este de-a dreptul uluitor cum o informație complet nefondată, care nu are la bază decât imaginația unui individ cu misiunea foarte clară de a mă defăima, confirmată de o instanță judecătorească, se transformă în subiect de discuție.

Am încercat tot timpul să îmi țin viața privată departe de noroiul din arena publică românească, dar nu întotdeauna am fost lăsat. Toată lumea știe că am stat 12 ani în Statele Unite și că soția mea este cetățean american. Ar fi absurd să mă justific public de câte ori călătoresc în Statele Unite ale Americii și nici nu sunt dator nimănui să vorbesc despre momentele mai fericite sau mai puțin fericite prin care familia mea trece.

E trist că pentru unii nu există limite. Aceste precizări nu sunt pentru ei, ci pentru toți oamenii de bună credință pentru care adevărul înseamnă ceva.

Cei care mă cunosc știu că mă preocupă ideile și proiectele pentru România. Cu asta îmi ocup timpul, nu cu tot felul de intrigi și bârfe. România nu se va face bine decât atunci când vom înțelege cu toții că trebuie să construim. Să lăsăm luptele, să lăsăm orgoliile și să ne apucăm de treabă”, scrie Sebastian Burduja pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.