Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Poloniei: 'Dacă nu trimitem echipamente militare în Ucraina în următoarele săptămâni, Putin ar putea câștiga'

CNBC
Vladimir Putin

Polonia este țara din UE care susține cel mai mult Ucraina în războiul declanșat de Rusia. Președintele Poloniei avertizează Occidentul că dacă Kievul nu va primi armele necesare, armata rusă va câștiga războiul.

”Ucraina nu are infrastructură militară modernă, dar au oameni! Dacă nu trimitem echipamente militare în Ucraina în următoarele săptămâni, Putin ar putea câștiga”, a spus președintele polonez, Andrzej Duda.

Pe de altă parte, șeful Marelui Stat Major al Armatei Poloniei, Rajmund Tomasz Andrzejczak, spune că nu este surprins de ferocitatea trupelor ruse care luptă în Ucraina și avertizează Occidentul să nu subestimeze Moscova, punctând că Occidentul nu trebuie să facă greșeala să judece forțele ruse după standardele occidentale.

Generalul polonez spune că soldații ruși nu dau înapoi în fața greutăților și trec peste cele mai dificile situații pentru a-și atinge scopul.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.