Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă: Este o victorie meritată, pentru că am prezentat un program complex

ziarulargesul.ro
ion minzina

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, afirmă că social-democraţii au obţinut în judeţ o victorie meritată la alegerile de duminică, deoarece au prezentat în faţa electoratului un program complex de dezvoltare, realizat de specialişti, potrivit Agerpres.

"Mulţumim în primul rând cetăţenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Este o victorie meritată, pentru că am prezentat un program complex care are la bază ideea de dezvoltare a judeţului, un program construit de către specialişti. Victoria este rodul muncii unei echipe. Scopul nostru trebuie să fie acum acela de a răspunde nevoilor cetăţenilor acestui judeţ minunat, iar în acest sens voi fi deschis dialogului cu celelalte partide", a declarat, luni, Ion Mînzînă, care a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Argeş.

Cristian Gentea, care a obţinut fotoliul de primar al municipiului Piteşti, promite şi el să colaboreze cu celelalte partide pentru dezvoltarea oraşului.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

"Am câştigat Primăria Piteşti prezentând cetăţenilor o echipă de profesionişti şi un program pentru dezvoltarea municipiului bazat pe proiecte concrete. Sper să conlucrăm cu reprezentanţii celorlalte partide în Consiliul Local pentru binele Piteştiului, iar eu sunt deschis pentru orice discuţie în acest sens", a spus Gentea.

Candidaţii PSD au câştigat fotoliile de primar în şase din cele şapte localităţi urbane ale judeţului Argeş, potrivit rezultatelor parţiale centralizate luni de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În municipiul Piteşti, Cristian Gentea a obţinut primul mandat cu 35% din voturi, în municipiul Curtea de Argeş primarul Constantin Panţurescu a obţinut al doilea mandat, cu peste 50% din voturi, în timp ce în oraşul Mioveni candidatul social-democrat Ion Georgescu a câştigat al patrulea mandat, cu peste 71% din voturi.

Gheorghiţă Boţârcă a câştigat al optulea mandat de primar al oraşului Topoloveni, cu 60% din voturi, iar la Costeşti primarul în funcţie, Ion Baicea, s-a impus cu aproape 46% din voturi. Social-democraţii au obţinut şi fotoliul de primar al oraşului Ştefăneşti, prin deputatul Nicolae Velcea (27%).

De asemenea, PSD a obţinut cele mai multe voturi pentru CJ Argeş şi funcţia de preşedinte pentru Ion Mînzînă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.