Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan: 'Un rezultat nedorit, dar un rezultat undeva estimat în urma campaniei'

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri tur II prezidentiale 24 11 2019

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat duminică seara, după anunţarea rezultatelor exit-poll pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, că rezultatul obţinut de Viorica Dăncilă este unul "nedorit, dar undeva estimat în urma campaniei şi în urma discuţiilor cu oamenii", informează Agerpres.

Citește și:  Explicațiile lui Rareș Bogdan! De ce a avut Klaus Iohannis un discurs atât de scurt: 'Nu vom face nici petreceri'

"Un rezultat nedorit, dar un rezultat undeva estimat în urma campaniei şi în urma discuţiilor cu oamenii. Pentru mine nu este o foarte mare surpriză, în schimb este un rezultat nedorit. Mi-e foarte greu să fac acum, la cald, analize, sigur vor fi făcute analize de către specialişti. În momentul de faţă, am avut o coaliţie a tuturor partidelor cumva, ca de obicei, împotriva PSD, dar se pare că rezultatele foarte strânse din 2009 (...) acum s-au dus la 65% - 35%. Este un semnal foarte serios pentru toţi cei care vor să înţeleagă ceea ce ne-au transmis oamenii. Va trebui să facem o analiză foarte serioasă şi să continuăm ceea ce avem de făcut, să ne continuăm munca", a spus Moldovan.

Întrebat dacă se impune demisia preşedintelui PSD Viorica Dăncilă după pierderea alegerilor prezidenţiale, Radu Moldovan spune că se va consulta cu colegii din organizaţie şi va comunica poziţia filialei la prima întâlnire a Comitetului Executiv.

"Nu fac astfel de declaraţii în acest moment. Opiniile mele le găsiţi cu un search pe Google vizavi de tot ceea ce s-a întâmplat în perioada premergătoare şi, sigur, după consultarea colegilor mei din organizaţie, în momentul în care va fi convocat Comitetul Executiv, vom avea o poziţie", a mai declarat Radu Moldovan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.