Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Diaspora, acuzaţii incendiare: Cooperativa masonică-securistă a ocupat PSD

PSD

Congresul PSD de duminică a stârnit şi reacţii de revoltă. Nu doar preşedintele Tineretului Social Democrat a contestat alegerile din partid, ci şi preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta afirmă că PSD a fost ocupat de "cooperativa masonică-securistă", care "a acţionat ca o mafie ordinară".

"Vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor mei şi organizaţiilor acestora care m-au susţinut astăzi pentru funcţia de vicepreşedinte PSD şi mi-au dat cele aproape 1000 de voturi din 3800 de votanţi (...). Astăzi am văzut că am fost apreciat, însă 'cooperativa masonică-securistă', un grup de 10 persoane care au ocupat conducerea Camerei Deputaţilor şi acum partidul, a acţionat ca o mafie ordinară, trimiţând bilete în sală şi cerând să fie tăiaţi de pe listă cei care nu sunt Yes-mani: Constantin Niţă, Mihai Fifor, Cătălin Rădulescu, Adrian Dobre şi Nicolae Bănicioiu (care, spune el, a fost până la urmă votat din cauza unui posibil scandal mediatic). Am văzut că s-a jucat urât şi suburban, mafiotic, nelăsând la latitudinea delegaţilor să aleagă, dându-se buletine în plicuri preşedinţilor de organizaţii (cu siguranţă mai multe decât delegaţii celor care trebuiau să fure). Nu sunt supărat, dar sunt dezamăgit de modul mizerabil în care se fac alegerile în partidul meu, PSD. Am înţeles astăzi totodată că minciuna e la rang foarte mare în rândul colegilor mei de partid şi îi asigur că prin alegerea unor personaje care unele dintre ele au singura calitate de informatori şi îndepărtarea unor oameni valoroşi, preşedinţi de organizaţii judeţene, nu a făcut decât să creeze o mai mare ruptură în partid. În rest, s-ar putea ca nu peste mult timp să plângă", a răbufnit Rădulescu pe Facebook.

Cătălin Rădulescu a fost preşedinte interimar al PSD Diaspora din luna mai 2015. La începutul lunii octombrie, acesta a fost validat în funcţie prin vot.

Vezi şi: PSD şi-a pus ONG-urile în cap: Congresul partidului, reclamat la CNCD

Vezi şi: Adrian Năstase, prima reacție pe tema reformei din PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.