Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD face ANUNŢUL decisiv pentru soarta lui Kovesi

kovesi

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, face anunţul aşteptat de toată lumea cu privire la soarta procurorului-şef al DNA. Acesta afirmă că va susţine orice decizie va lua ministrul Justiţiei în urma analizei începute.

Vezi şi: Dragnea, enervat de un ministru: O declaraţie foarte 'inspirată'

Vezi şi: Dragnea comentează RĂZBOIUL din ALDE. Este Guvernul în pericol?

"Voi susţine decizia pe care o va lua ministrul Justiţiei. Îl ştiu un om foarte cumpătat. Ce va spune ministrul Justiţiei va avea greutate. E un om profesionist, recunoscut ca anvergura profesională", a declarat Dragnea la RTV.

Potrivit lui Dragnea, decizia ministrului Tudorel Toader nu va fi supusă unui vot politic în PSD sau în coaliţie, ci va fi respectată, deşi preşedintele PSD a recunoscut că decizia are o componentă politică. "În ultimii 10 ani, majoritatea instituţiilor au cam ieşit din matca loc constituţională şi au intrat pe la vecini", a mai afirmat Dragnea.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat după decizia CCR cu privire la ancheta DNA pe OUG 13, că va avea o discuţie cu procurorul-șef al Parchetului general, Augustin Lazăr, și cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și nu exclude ca cei doi să-și prezinte demisia. Ulterior, DNA a transmis un comunicat în care se preciza că doar CSM poate evalua activitatea procurorilor, iar Augustin Lazăr a anunţat că nu va demisiona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.