Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSG vrea 'un efort' de la jucători în privinţa contribuţiei financiare pentru combaterea pandemiei

PSG
PSG

În mijlocul negocierilor cu jucătorii pentru a obţine o reducere a salariilor în actualul stadiu al crizei financiare cauzate de pandemia de coronavirus, preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, le-a cerut fotbaliştilor săi să facă ''un efort'', scrie EFE, citată de Agerpres.

''Aştept un efort din partea lor. Îşi cunosc responsabilităţile'', a spus Al-Khelaifi pentru canalul RMC Sport.

În ciuda faptului că în urmă cu câteva zile presa a scris că vedetele clubului erau receptive în ceea ce priveşte un acord de reducere a salariilor, negocierile continuă încă în cadrul stabilit de Liga profesionistă de fotbal (LFP).

De asemenea, Al-Khelaifi le-a cerut jucătorilor să continue să se pregătească individual în această perioadă şi să fie gata să reia competiţiile atunci când se vor redeschide.

Citește și: Alexandru Rafila anunţă că în toamnă am putea avea primul medicament împotriva COVID-19. A fost testat cu succes în SUA

''Vom avea un final de sezon cu evenimente sportive importante. Vrem să încheiem sezonul dacă sunt îndeplinite condiţiile sanitare'', a menţionat preşedintele PSG.

Campionatul de fotbal al Franţei, Ligue 1, ar putea fi reluat pe 1, 3 sau 17 iunie, ultima dată fiind cea mai probabilă, conform unui document al Ligii profesioniste franceze (LFP).

Fotbalul din Franţa a fost suspendat în luna martie pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus. Luni, preşedintele francez Emmanuel Macron a decis prelungirea restricţiilor din ţară până la 11 mai.

Conform documentului LFP, dacă meciurile se reiau din luna iunie, echipele vor trebui să joace la fiecare trei zile, pentru ca sezonul regulat să se încheie pe 25 iulie, în timp ce play-off-ul de promovare/retrogradare se va finaliza pe 2 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.