Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Republicii Moldova mulțumește României pentru lotul de vaccin de 100.800 de doze care a ajuns sâmbătă

captura Facebook
Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu a mulţumit României pentru lotul de vaccin de 100.800 de doze care a ajuns sâmbătă în R. Moldova Aceasta susţine că „datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România”, ţara are vaccinuri, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate.

„Datorită acestei donaţii, dar şi celor anterioare oferite de România, am reuşit să ne asigurăm ţara cu vaccin, astfel încât fiecare cetăţean care doreşte să se vaccineze să aibă această posibilitate. Suntem recunoscători României pentru tot sprijinul oferit necondiţionat de la începutul acestei crize sanitare. Acum e important să continuăm procesul de vaccinare. Fiecare om vaccinat creşte speranţa că vom reuşi să ieşim din această criză pandemică şi să revenim la normalitate. Avem multe de făcut împreună!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

100 800 de doze de vaccin anti-COVID-19 Astra Zeneca, donate de România, au ajuns la Chişinău cu două mijloace de transport aflate în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI din România. Vaccinurile au fost depozitate la Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică (ANSP), iar luni vor ajunge în teritoriu, scrie News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.