Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său ucrainean Volodimir Zelenski ar putea negocia un nou acord privind gazele naturale pe 9 decembrie la Paris

vladimir putin

Președintele rus Vladimir Putin și omologul său ucrainean Volodimir Zelenski ar putea discuta despre negocierile privind un nou acord pentru livrarea de gaze naturale în timpul reuniunii liderilor europeni pe 9 decembrie la Paris, a anunțat vineri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

Acordul privind livrarea gazelor naturale către Ucraina și alte state europene expiră după 31 decembrie. Pănâ acum nu a fost semnat un nou acord, iar discuțiile s-au complicat din cauza procedurilor de arbitraj și anexării Crimeei de către Rusia.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Putin și președintele turc Recep Tayyip Erdogan vor deschide conducta de gaz TurkStream la începutul lunii ianuarie, imediat după ce lucrările de pe teritoriul Turciei vor fi finalizate.

Citește și: Propunere-șoc din PNL: fiecare cetățean să depună o declarație de avere (secretar de stat la Justiție)

Acesta a adăugat că Moscova speră ca o altă conductă subacvatică, Nord Stream 2, care va porni din Rusia și va trece pe sub Marea Baltică până în Germania, va fi finalizată la timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.