Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Rusiei l-a comparat pe Joe Biden cu Donald Trump privind deciziile impulsive

Ruptly
vladimir putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, speră că actualul președinte al Statelor Unite, Joe Biden, care este diferit față de predecesorul său, Donald Trump, se va abține de la decizii și acțiuni impulsive, scrie agenția Interfax.

Într-un interviu acordat postului de televiziune NBC, Putin a declarat că Biden ”este radical diferit de Trump, pentru că președintele Biden este un om de carieră, care și-a petrecut, practic, întreaga perioadă de maturitate a vieții sale în politică”.

”Este alt tip de om și eu sper foarte mult că da, sunt o serie de avantaje, există unele neajunsuri, dar nu vor fi nici un fel de mișcări impulsive în numele președintelui SUA în exercițiu”, a spus liderul rus.

Ca răspuns la întrebarea moderatorului privind declarația jignitoare a președintelui Biden care, într-unul dintre interviurile sale, a fost de acord că Putin poate fi catalogat drept ”criminal”, președintele Rusiei a declarat: ”De când sunt în funcție, m-am obișnuit cu atacuri din toate părțile și din toate domeniile, din motive și sub pretexte posibile și imposibile, de diferite calibre și agresivitate și nimic din toate acestea nu mă miră”.

Vladimir Putin a adăugat că întotdeauna a acționat în interesele poporului rus și ale statului rus.

”Iar diferitele etichete nu reprezintă ceva care să merite nici măcar o ușoară supărare”, a explicat Putin.

Agenția Interfax menționează că este primul interviu pe care președintele Rusiei îl acordă televiziunii americane în ultimii trei ani. Versiunea lui completă va fi difuzată la 14 iunie, cu două zile înainte de întâlnirea lui Putin cu omologul său de la Casa Albă, Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.