Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Serbiei, după decizia CPI: Un pas către cel mai mare conflict din istorie

financialtribune.com
Aleksandar Vucic

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a declarat că emiterea unui mandat de arestare de către Curtea Penală Internațională (CPI) de la Haga pe numele președintelui rus, Vladimir Putin, ca fiind un pas către cel mai mare conflict din istoria omenirii, informează Agenţia TASS, potrivit RADOR.

După cum a declarat președintele sârb, atunci când a fost informat despre decizia CPI, a decis să se gândească ce să spună și ce să facă. "Singurul lucru cert este că aceasta este o escaladare care nu are limită. Mi-e teamă că ne putem îndrepta către cel mai mare conflict din istoria lumii" - a spus Vučić. Liderul sârb a mai adăugat că, în acest sens, el se întreabă dacă este cineva suficient de deștept pentru a nu aduce această situație "până la capăt" și dacă înțelege cineva către ce consecințe poate duce această decizie.

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin și al Mariei Lvova-Belova, a anunțat vineri într-un comunicat de presă, relatează CNN.

Lvova-Belova este oficialul rus aflat în centrul presupusului plan de deportare forțată a mii de copii ucraineni în Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.